JAK SNADNO STAHOVAT PŘES DOWNLOAD STATION Z FASTSHARE.CZ A ULOŽTO.CZ a YOUTUBE.COM
Původně jsem pro prohlížeč firefox používal doplněk Synoloader bohužel od ver. 58 není již funkční.
Nahradil jsem ho obdobným doplňkem synology download manager není tak efektivní, ale aspoň něco. Funguje i v chrome.
Pro FASTSHARE.CZ je třeb stáhnout soubor FastShare.host
Návod na instalaci souboru do synology
Po nastavení už jen stačí pomocí synology download manageru posílat odkazy pro stahování do synology.
Nebo lze vkládat odkaz přímo do synology bez synology download manageru.
Pro ULOŽTO.CZ je doplněk v synology již nainstalovaný stačí vyplnit přihlašovací údaje.
Buhužel nemám premiový účet tak to nemůžu odzkoušet.
Osobně využívám FREE stahování. V nastavení DOWNLOAD STATION/ OBECNÉ je třeba nastavit maximální počet aktivních stahování na hodnotu 1.
Na stránkách uložto.cz dám pomalé stahování a začnu stahovat do PC. Ve správci stahování zkopíruju stahovaný odkaz a zastavím stahování.
Poté vložím odkaz do DOWNLOAD STATION. Pokud je třeba stáhnout víc souborů dám pauzu v download station a vše opakuji s dalším souborem.
Takto pokračuju tak dlouho, až se mi vytvoří fronta. Poté u všech souborů zruším pauzu a začnou se mi postupně jeden po druhém stahovast do synology.
U YouTube stačí jen u videa kliknout na sdílet a odkaz zkopírovat do synology.